Ontdek Amsterdam vanaf de grachten

Geplaatst op

Amsterdam is het mooist vanaf de grachten die door de stad lopen. Zo kun je de architectuur het beste zien en genieten van alles wat de mooie stad te bieden heeft en dat zonder wat te doen. Vooral op speciale evenementen kan het erg druk en gezellig zijn op het water bijvoorbeeld op Kings Day of bij de Gaypride. De gracht is dan amper meer te zien door de hordes feestende mensen op sloepen.  Amsterdam is wereldwijd bekend door de grachten met daaraan de prachtige panden.

Dinerboot

Een manier van het varen door de gracht is op een dinerboot. De naam zegt het eigenlijk al deze boot is jouw privérestaurant op het water. Groot genoeg voor een grote groep mensen waar heerlijk vers bereid eten wordt geserveerd. Ondertussen vaart de boot langs alle mooie plekjes die aan het water liggen zoals de Keizersgracht, lang het NEMO-museum en een stuk over het IJ waarna je met een volle maag en een geweldige ervaring weer uitstapt.

Borrelboot

Deze boot is perfect voor de vrijdagmiddag borrel, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeestje. Een rondvaart in Amsterdam langs de gezelligste plekjes van de stad onder het genot van een drankje en een muziekje. Het is jouw café op de Amsterdamse grachten. Er zijn in de stad verschillende boten te huur voor zo’n borrel zo kun je al een borrelboot huren vanaf 20 personen tot zelfs 60 personen op de boot.

Waterfiets

Het is in Amsterdam oom mogelijk om een waterfiets te huren. Met deze waterfietsen kun je zelf bepalen waar je heen gaat tevens is het een goedkope manier van het varen door Amsterdam. De waterfietsen zijn van goede kwaliteit waardoor je makkelijk door het water glijdt. Je kunt ook zelf eten en drinken meenemen en lekker op het water picknicken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over de scheepvaart. Het is belangrijk om te onthouden dat een carrière in de scheepvaart niet voor iedereen is, maar voor degenen die geïnteresseerd zijn in de uitdagingen en beloningen, kan het een lonende en bevredigende carrière zijn.

Contactgegevens

Via info @ scheepvaarthoek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden