Veel voordeel en gemak met een servicezuil

Geplaatst op

Recreëren is een van de fijnste dingen die je kunt doen. Op de camping of in de jachthaven komen je vakantiedromen uit. Samen met familie en vrienden genieten is een manier om mooie herinneringen te maken. Belangrijk is dat er voldoende faciliteiten aanwezig zijn. Daar draagt een servicezuil een heleboel aan bij. In deze blog even de voordelen van zo’n handige zuil op een rijtje.

Welke soorten zuilen zijn er?

Grofweg zijn servicezuilen in drie varianten te verdelen:

Een klassieke zuil. Deze zien we vaak op campings en jachthavens. De looks van deze zuil zijn: stalen behuizing, al dan niet verzinkt. En met robuuste eigenschappen, zodat er niet veel onderhoud nodig is. Vaak heeft de zuil een stroomvoorziening en kun je er water vandaan halen.

Luxe zuil. Er bestaan ook luxe uitgewerkte servicezuilen. Deze zorgen voor een luxe uitstraling van je jachthaven of camping. Dit materiaal is vaak nog bestendiger dan bij de eerst genoemde zuil. Vaak zit er een speciale oxidatielaag op het materiaal waar de zuil van gemaakt is. Dit wordt gedaan door de techniek van anodisatie, waarbij doormiddel van elektrolyse een laag op het materiaal gemaakt wordt.

Budget zuil. Laat je niet misleiden door de naam. De budget zuil biedt je hoge kwaliteit voor een lage prijs. Het is een compacte zuil, maar biedt je toch wat je nodig hebt. Deze zuil is bedoeld voor de kleinere camping of jachthaven. Het is ook een geschikte zuil voor particulieren.

Passende keuze maken

Niet alle servicezuilen passen in een specifieke jachthaven. Qua formaat vaak wel, maar qua stijl soms wat minder. Wanneer je bijvoorbeeld een luxe jachthaven nastreeft / uitbaat, dan is de budget zuil misschien niet direct het eerste waar je aan denkt. Dan kies je liever voor de klassieke of luxe zuil. Het is belangrijk om vanuit het perspectief van je klanten te denken. Op deze manier kun je goed vaststellen welke servicezuil past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Betalen

Je kunt er voor kiezen om de voorzieningen bij de prijs van de staplek of aanmeerplaats in begrepen te laten, wanneer het verbruik normaal is. Een andere manier is het laten betalen door een specifieke betaalmethode. Denk daarbij aan een systeem met muntjes, muntgeld of via een app. Betalen met een bankpas kan ook.

Het gemak

Door je klanten een servicezuil aan te bieden is het mogelijk om jezelf in de markt te zetten als een recreatieplek waar mensen op een moderne manier van de camping of jachthaven kunnen genieten. Gasten laden hun accu’s op en maken gebruik van zaken als tv en internet. Ook het bieden van draadloos internet, al dan niet gratis, kan een manier zijn om je gasten een onvergetelijke tijd te geven.

Gerelateerde berichten

Ontdek Amsterdam vanaf de grachten

Amsterdam is het mooist vanaf de grachten die door de stad lopen. Zo kun je de architectuur het beste zien en genieten van alles wat de mooie stad te...

Lees meer

Over ons

Lees meer over de scheepvaart. Het is belangrijk om te onthouden dat een carrière in de scheepvaart niet voor iedereen is, maar voor degenen die geïnteresseerd zijn in de uitdagingen en beloningen, kan het een lonende en bevredigende carrière zijn.

Contactgegevens

Via info @ scheepvaarthoek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden