Wat is een borrelboot nu eigenlijk?

Geplaatst op

Met je collega’s, vrienden of familie uit, het kan allemaal op de borrelboot. Het is gemakkelijk om een borrelboot Amsterdam te huren. In deze blog gaan we je vertellen wat de voordelen zijn om deze boot te huren. Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

Het leuke van een borrelboot huren!

Waarom is het nu eigenlijk leuk om een borrelboot te huren? Dit gaan we behandelen in deze blog. Een van de dingen die het aantrekkelijk maakt om een boot te huren in Amsterdam is het leuke uitzicht dat je hebt op de stad vanaf het water. Een geheel andere ervaring dan op de straten lopen waar iedereen al te vinden is. Je hebt een soort van vrijheid als je op de grachten vaart. En natuurlijk trek je ook een beetje bekijks van mensen die het leuk vinden om naar boten te kijken. Dit zijn dus twee vliegen in één klap. Daarnaast is het mogelijk om op een borrelboot gezellig met vrienden en familie te borrelen en muziek te luisteren. Het is wel de bedoeling dat de kapitein niet al te aangeschoten is, want dat kan leiden tot gevaarlijke toestanden. Dat willen we natuurlijk niet!

Hoe richt je een tochtje in?

Het is eenvoudig om een boot te huren bij de verhuurder, die gaat je uitleggen hoe de boot bestuurd moet worden, vervolgens krijg je de boot mee. Je kunt op verschillende plekken even aanleggen om te relaxen. Neem hapjes mee voor de gezelligheid en lekkere trek. Natuurlijk neem je een koelbox met wat drinken mee. Wanneer je muziek draait, kies dan voor muziek die iedereen in de boot leuk vindt en zet het niet keihard, want dat is voor de mensen rondom jou ook weer niet zo leuk. Als iedereen een beetje rekening met elkaar houdt is het een leuke ervaring voor iedereen in Amsterdam.

Het is mogelijk om hier en daar even aan te leggen voor een culinaire versnapering. Vervolgens gaan we weer verder met de tour. Natuurlijk kun je als je terugkomt van het tochtje ook daarna het nachtleven van Amsterdam ingaan. Verschillende clubs en kroegen bieden je alle mogelijkheden daartoe.

Gerelateerde berichten

De klipper

Er zijn talloze soorten schepen die in het heden en/of het verleden de zeeën en meren hebben bevaren. Een van onze persoonlijke favorieten is de...

Lees meer

Hoe is het om te werken op een booreiland?

Het werken offshore is niet hetzelfde als werken voor een baas op het droge. In deze blog lees je meer over de arbeidsomstandigheden op een...

Lees meer

De mooiste plekken van Amsterdam vanaf het water

Amsterdam staat bekend om zijn grachten. Het water biedt dan ook een unieke manier om Amsterdam te verkennen. De hoofdstad heeft door de rijke...

Lees meer

Over ons

Lees meer over de scheepvaart. Het is belangrijk om te onthouden dat een carrière in de scheepvaart niet voor iedereen is, maar voor degenen die geïnteresseerd zijn in de uitdagingen en beloningen, kan het een lonende en bevredigende carrière zijn.

Contactgegevens

Via info @ scheepvaarthoek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden